19 Haziran 2014 Perşembe

Amerikada Doğum Yapmanın Avantajları

AMERİKA'DA DOĞUM AVANTAJLARI

  1. Amerika Birleşik Devletleri
  2. Amerika Birleşik Devletleri, elli tane eyalet ve bir tane federal bölgeden oluşan bir federal anayasal cumhuriyettir. Ülkenin çoğu, Kuzey Amerika'nın ortasında, Büyük Okyanus ve Atlas Okyanusu'nun arasında bulunmaktadır. Vikipedi
  3. BaşkentWashington, DC
  4. Telefon kodu+1
  5. Kuruluş tarihi4 Temmuz 1776
  6. Nüfus313,9 milyon (2012)
  7. CumhurbaşkanıBarack Obama
  8. Yönetim şekliBaşkanlık sistemi, Federal cumhuriyet, Anayasal cumhuriyet
  9. Turistik yerler
    45+ öğeyi görüntüle
    New York
    New York
    Orlando, Florida
    Orlando, Florida
    Los Angeles
Herkesin hayali doğacak bebeğinin geleceğini sağlam temeller üzerine kurmaktır, doğacak çocuğunuza iyi bir gelecek hazırlamak için amerika da doğum yapmak hakkında bilgiler paylaşacağımız bu platform da size sunulabilecek en fazla seçeneği sunacağız...

Neden Amerika da Doğum?

Çünkü Amerika (USA) "United States Of America" 'da doğum yapmanız halinde; Çocuğunuz otomatik olarak Amerikan vatandaşlığı statüsüne sahip olur.

Amerikan vatandaşı olarak Amerika ve amerikan vatandaşlarının girebildiği daha birçok ülkeye vize gerekmeksizin girer.

Amerika 'da ilk, orta ve yüksek eğitim olanaklarından faydalanır.

 Amerika'da çalışma, iş kurma, ticaret yapma, mülk edinme haklarından faydalanır.

Amerika'da üniversite eğitimi yapmak istediği taktirde "yabancı" değil "vatandaş" statüsünde değerlendirilir ve bu sayede yabancı statütüsüne göre çok daha ucuz fiyatlarla eğitim alır.

Üniversite için alabileceği burs miktar ve oranları çok daha yüksek olur.

 Türkiye'deki sadece yabancı pasaportlu öğrencilerin okuduğu okullarda okuyabilir veya yabancı öğrenci kontenjanlarından okullara ve üniversitelere geçiş yapma hakkı olur.

 Çocuğunuz 21 yaşına geldiği zaman anne-baba ve kardeşlerine oturma izni (yeşil kart) alır.

Toledo - Ohio 'nun avantajları nelerdir ?

  1. Toledo, Ohio
  2. Toledo ABD’nin Ohio eyaletinin en kalabalık dördüncü şehridir. Aynı zamanda Lucas County ilçesinin de idari merkezidir.Vikipedi
  3. Alan217,9 km²
  4. Hava durumu20 °C, Rüzgar hızı: 0 km/s, Nem: %94
  5. Yerel saatPerşembe 04:16

 Amerika genelinde ve kuzeyin en seçkin eyaleti olan Ohio, "suç oranı en düşük", "eğitim ve kültür seviyesi yüksek" eyaletler arasında ilk sıralarda yer alır.

Gelir seviyesi yüksek olan Ohio'da "ABD Başkanına Ohio karar verir" deyimi eyaletin ülke çapındaki önemini yeterince anlatır.İngilizce'nin en kurallı ve aksansız konuşulduğu eyalettir.

"Ohio'lu ingilizcesi"deyimi buradan gelir.

Amerika Başkanları dahil eğitimli kişiler Ohio İngilizcesi ile konuşurlar.

Kuzey Amerika'nın uzun süren ilkbahar ve sonbaharı büyük avantajdır.Rutubetsiz,asiri sicak olmayan yaz gunleri,yuruyuslerinizi aksatmadan yapmaniza imkan tanir.

Toledo, turizm yönünden zengin metropoller gibi yüksek fiyatlı şehirlerin aksine, halkın yaşam standartlarına uygun bir kenttir. Şehrin geliri turizmden değil araba sanayiindendir.

Chrysler otomotiv Toledo'dadır.

Restaurantlar, cafeler ve alışveriş merkezlerindeki fiyatlar her gelir seviyesindeki insanın alım gücüne hitap eden uygun fiyatlardır ki; bu da sizin harcamalarınız için ayırmış olduğunuz bütçenize olumlu etki edecektir. Şehir, 1,5 milyon nüfusa sahip, nehir kenarına kurulmuş, "Göller Bölgesi"nin cennet şehridir.

Doğal ormanları, parkları, tarihi bölgeleri, müzesi, hayvanat bahçesi ile Amerika'nın görülmeye değer nadide kentlerinden biridir.

Şehirleşme ve binaların yüksekliği, doğanın önüne geçmeyecek şekilde planlanmıştır.

En yüksek apartman 3 kattan ibarettir.

Toledo'da yaşam bir tatil köyü huzurundadır. Amishler'in yaşadığı doğal ortamları, Henry Ford Müzesi, Greenfield Village, Toledo Müzesi, Toledo Cam Müzesi, Bilim Merkezi, Hayvanat Bahçesi, geleneksel yemek restaurantları, çay evleri, tarihi sokaklar, alışveriş merkezleri ve outletler doktor ziyaretinizden geri kalan zamanınızı değerlendirmek için mükemmel alanlardır. Başşehir Columbus'ta bulunan
"Ohio State University", 60.000 kişi kapasitesi ile Amerika'nın ikinci büyük kampüsüne sahip, dünya çapında ün yapmış en iyi ilk 100 üniversite arasındadır.

Toledo şehrinde ise 9 üniversite ve 98.000 üniversite öğrencisi bulunmaktadır. Toledo, "Amerika'nın" yabancı turistler tarafından bilineninin ötesinde gizli bir cennettir.

Ortamı kolay, standart bir Amerikan şehri imkanlarıyla, doğal, huzurlu, güvenli ve ekonomik bir doğumun adresi olduğu için "Doğum İçin Amerika", Amerika'da ise Toledo size tüm bu fırsatları verecektir. Hamileliğinizin son haftalarını geçireceğiniz bu nadide şehir, size "en yoğun döneminizde sakin bir limana sığınmanın güveni"ni hissettirecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder